Larmdagarna på LIU

Idag hade vi en lucka mellan 10-12 så jag och Han lin bestämde oss för att gå en vända bland alla bord på mässan som är i skolan idag. Det är de kallade larmdagarna som arrangeras på liu varje år. Det började väl lite segt med att bara gå och titta men sen så kom vi in på rätt spår där de lite intressanta företagen fanns för våran del. Blev att vi stannade och pratade med en del och det kändes nästan som att jag lyckades fixa ett sommarjobb åt Han lin hos Sitevision, som för den delen är sponsorer åt o-ringen. Men det visar sig i sommar :) Annars så var det mest företag som sökte folk att anställa nu direkt eller sådana som ska x-jobba, dit har jag ett år kvar, men det närmar sig snabbt!

Förutom intressanta samtal och inspiration till x-jobb och jobb så fick eller vann jag lite saker så som reflexer, kortlek och paraply, så mässor är bra för många saker !

Dela med dig
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.