Friluftsliv i Falun

De senaste dagarna har varit fylld med Friluftsliv i Falun. Det har bland annat blivit ett skidpass med Henrik i Sörskog, riktigt fint. Och sen blev det en långtur på runn på långfärdsskridskor med familjen Håkansson, ca 4mil blev det totalt. Idag blev det en heldag i Källviksbacken på snowboard med Anna, hon är riktigt duktig för att bara ha åkt en gång förut. Så riktigt härliga dagar har det varit och mer kommer det bli. Kommer i alla fall åka skidor ett par gånger till.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Vinter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Friluftsliv i Falun

  1. Ullis skriver:

    Va duktig du är Anna ( hälsa henne det Mikael)! Va kul att ni hinner en massa skidåkning när ni är hemma i Dalarna, snön börjar töa bort här söder över, fast kanske inte i linköping!? Stor Kram till er båda :)

  2. Mikael Andersson skriver:

    Ullis<< Jo hon är duktig för att ha åkt så lite.. Blev endel skidor i Dalarna men nu är vi i Östergötland igen. Här känns det som att det är mer snö än uppe i Falun..

Kommentarer inaktiverade.