Det nya året

Nu så har det nya året börja ticka på allvar, redan har ett par dagar gått utan att det hänt särskilt mycket. Men besöket i Leksand var till för att försöka kunna koppla ner och bara ta det lungt. Men tyvärr har de dåligt inflytande så det blev dåligt med träning och morgnarna försvann väldigt fort då man inte kom upp. Men inte var man piggare för det! Nej nu så är det dags att komma igång från dvalan igen, ska ut på en skidtur senare idag och ett möte med Bengt för att höra hur det ser ut för mapandcoach. Innan dess tänkte jag försöka hinna med några rader kod på endel idéer som jag har som surrar i huvudet just nu.

Läste förresten mitt års horoskop för 2011, om man tror på det så ser året riktigt lovande ut, så då får man väl tro på det!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.