Gott nytt år!

Nu har enligt Anna Värdens bästa år, 2010, dragit mot sitt slut. Bra har det blivit och vi får hoppas på flera bra år framöver. Vad som händer nästa år har jag redan avslöjat i min adventskalender så nu håller jag bara tummarna att de flesta luckor slår in, för då kommer det garanterat bli ett bra år! Så här vid nyår är det många som lämnar nyårslöften och jag har de senaste åren satt upp olika mål, så funderar nu vad jag ska ha för mål med 2011? Har klurat ut endel fast de får bli hemliga tills de är uppfyllda, så man slipper skämmas över om de inte blir det 😛 Hur är det med er, har ni några nyårslöften eller mål med 2011?

Saker som är klara är i alla fall att det kommer bli en del webbprojekt som ser dagens ljus 2011 och en hel del skogar kommer besökas under orienteringssäsongen, och självklart kommer det bli en hel del mys med min älskade Anna!

Nu får jag önska er alla ett riktigt gott nytt år!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gott nytt år!

  1. morsan skriver:

    ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR du med. Och jag tror att det kommer bli toppen för dej och din Anna. Ett år då du får hålla på med allt du tycker är roligt! Kram

Kommentarer inaktiverade.