Adventskalender: Lucka 24

Julaftons morgon och sista inlägget i adventskalendern för det här året. Har nu bjudit på flera framåtblickar, så tänkte att det ändå skulle vara trevligt med några snabba tillbakablickar från ”värdens bästa år” som Anna sa inför detta år. Men blir alla dessa luckor till verklighet så kommer 2011 också bli ett riktigt höjdar år!

Årets läger

Har blivit några läger även i år, bland annat så var jag uppe i Sälen i 2½ vecka, först på Rikslägret och sedan på Junior Camp. Båda lägren var riktigt bra och det bjöds på mycket roliga aktivitet och träningar.

Ledarna på årets Riksläger.

Ledarna på årets Riksläger.

Lagbild från Juniorcamp Sälen.

Lagbild från Juniorcamp Sälen

Skola och Företag

Får ta att nämna att detta år har gått bra, trots två svåra kurser i våras där 80% kuggade så har jag klarat studierna utan någon omtenta vilket känns riktigt bra. Det har även varit riktigt roliga kurser och jag har lärt mig en hel del. Nya kunskaper har även inkommit som företagare och med hjälp av de nya kunskaperna från skolan och företagsverksamheten så rullar det mesta på. Det har dock varit lite sämre omsättning än förväntat, och mina nya erfarheter gör att verksamheten kommer struktureras om under 2011. Men vill ändå påstå att både skolan och företaget varit bra under 2010!

Äventyr

Det har även blivit endel äventyr, bland annat ridtur, upptäcktsfärd, grottutflykt och snowboardåkning.

Anna och jag i grottan.

Anna och jag i grottan.

Riktigt mycket is som nu smälter i värdens fart.

Riktigt mycket is som nu smälter i värdens fart.

Övriga händelser

Mycket har handlat om orientering, skola och företagande. Har tidigare nämt några läger men har även varit med som ledare på ett antal till läger. Har även varit på O-ringen och sprungit medel-SM i Umeå. Det har även blivit en hel del andra resor till Sveriges olika skogar. Andra saker som hänt är att jag och Anna har flyttat ihop till en tvåa i Linköping. Här trivs vi jättebra och tar ibland några härliga kvällspromenader genom de fina parkområderna.

Nu får jag önska er alla en riktigt God Jul!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adventskalender: Lucka 24

  1. morsan skriver:

    Tack för trevlig december läsning och lycka till med 2011! Kram

Kommentarer inaktiverade.