Adventskalender: Lucka 19

En sak som Anna och jag inte gjort så mycket är att åka Snowboard. Nu tror jag inte det kommer bli så mycket av den delen nästa år heller men jag hoppas på att i alla fall åka ett par gånger med henne när vi är uppe i Dalarna på besök. Minns så väl våras när jag lärde henne för första gången, och hon var riktigt grym, ramlade aldrig i liften vilket många andra gör även om de åkt några gånger.

Nu har jag en egen bräda så det känns dumt att inte använda den, så får ta och damma av den nästa år och ta med Anna till backen och kanske spela in något till action film som denna:

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adventskalender: Lucka 19

  1. Pingback: Adventskalender: Lucka 19 | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.