Adventskalender: Lucka 8

Har senaste åren inte haft något ”riktigt” sommarjobb utan förlitat mig på det egna företaget och endel ledaruppdrag. Till sommaren tänkte jag dock försöka få ett sommarjobb och då helst hos IT Bolaget Per & Per. Var på studiebesök där i höstas och blev riktigt inspirerad. Så nu håller jag tummarna för att jag får jobb där och att det kommer fungera bra under sommaren. Tror det kan ge mig en hel del bra kunskap och alltid roligt med lite omväxling. Det är även bra med lite mer stabil inkomst än vad företaget ger.

Vem vet, jag kanske inser att det både är roligare och säkrare att jobba så än att vara egen företagare. Tycker de även att det fungerar bra kanske det blir att jag söker jobb och börjar jobba där efter jag tagit examen från Innovativ programmering.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adventskalender: Lucka 8

  1. Pingback: Adventskalender: Lucka 8 | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.