Adventskalender: Lucka 4

MickeswebMitt företag, mickesweb, har nu varit igång i lite mer än två år. Har lärt mig en hel del under den här tiden och en sak som jag kommit fram till under den här tiden är att det varierar väldigt mycket. Har tyvärr i år stött på endel tråkiga projekt som tyvärr inte blivit av eller blivit avbryter mitt i, pga tex att kunden har ekonomiska problem, eller kommer fram till att den inte behöver sidan. Med dessa kunskaper så har jag kommit fram till att det kommer bli en omstrukturering på företaget och istället satsa på att försöka få konsultuppdrag kommer jag ha full fokus på egna projekt och återförsäljning av andras produkter och tjänster. Jag kommer troligtvis även ta endel konsultuppdrag men endast de som verkligen är säker på att det kommer slutföras samt ge en rimlig timersättning.

Får se till att ha riktigt bra fokus på varje projekt nästa år så att ännu flera sidor kommer läggas till i min portfölj. Sedan gäller det även få in intäktskällorna på ett bra sätt, men många av idéerna har det med i planerna från start.

Så 2011 kommer ett fortsatt arbete med företaget ske, fast i en annan riktning, att någon av sidorna slår igenom på allvar och ger en större inkomst skulle också vara riktigt kul om det skedde, ju tidigare desto bättre :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adventskalender: Lucka 4

  1. Pingback: Adventskalender: Lucka 4 | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.