Andra vågen snöstorm

Idag var andra vågen av snöstorm här, förra gången var för två veckor sedan, konstigt att det alltid infaller när det är tänkt att köra night extream, tänkte åka denna gång men det blir tyvärr inställt. Sist så låg snön inte kvar jätte länge, vi får se om det blir att den stannar lite längre den här gången. Helst hoppas jag på att den får ligga kvar hela vintern, men så kommer det troligtvis inte bli. Det är dock inte alla som tycker det då jag hörde på lunchen idag att några längtade tills det blev 20 grader varmt.

Pga detta snöväder så slutade skolan något mörkare idag än vanligt, precis efter 5 så slocknade allt och de flesta datorer stängdes av. Strömmen gick. Blev helt kolsvart då vi inte har några fönster till vår sal. Strömmen kom dock tillbaka lagomt tills jag kom till min cykel.

Snö

Mycket snö nu i November.

Om ovädret i media: SVD, DN och Corren

Dela med dig
Det här inlägget postades i Vinter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Andra vågen snöstorm

  1. Syster skriver:

    Helt sjukt vad mycket snö ni har fått, kan nästan tro att ni bor högre upp än Linköping.
    Kul med lite vitt i alla fall, blir ju lite ljusare då :-) Kram Kram

Kommentarer inaktiverade.