Älgdrev i Åtvidaberg

Idag har jag och Anna varit i Åtvidaberg och gått älgdrev hela förmiddagen och fram till halv fyra. Blev en tidig morgon då vi blev hämtade av Jörgen kl 06.00 vid Skäggetorp centrum. Själva drevet började vid strax efter halv 8. Där efter hann vi med 5 drev under dagen där varje var mellan 1 till 2 km långa.Terrängen var väldigt blandat där sista drevet var helt klart bäst medan första drevet innehöll mest möten med djur, fick bland annat se en räv smita förbi och några stora fina hjortar som stod och glodde på mig ett tag.

Trots lite klent väder så har det varit en härlig dag ute i Åtvidabergs skogar.

En hjort smet förbi innan vi började tredje drevet.

En hjort smet förbi innan vi började tredje drevet.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Äventyr och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.