Hälften av labbarna klara

Blev idag godkänd på den andra labben av fyra idag. Kändes riktigt bra när vi väl fick redovisa och visa att det fungerade som det skulle. Något som dock är mindre bra är att jag innan labben var otroligt nervös, även om vi gjort alla förberedelser man kunnat. Detta är något som jag tyvärr drass med inför varje sak som ska betygsättas och har tidskrav, så som tenta och dessa labbar. Inte bra, och något som jag får se till att försöka bearbeta bort. Det finns faktiskt omtenta tider och så farligt är det inte att göra de då istället om det inte skulle gå bra nu. Även om det hittills har gått bra med allt.

Nästa labb blir nästa vecka på fredag, får hoppas det fortsätter lika bra som det gjort med de första labbarna, då blir det till att programmera en digitalklocka.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.