Full fart i skolan

Det går framåt i skolan nu, första labben i datorteknik gick bra och nästa labb är på måndag, och jag hoppas den går bra också. Labbarna i C# kursen är än så länge inte så avancerade så jag ska försöka ta några dagar och sätta mig ner och försöka göra så många som möjligt. Nu först är det dock fokus på projektkursen som vi började med i förra perioden. Imorgon ska vi visa upp så långt som vi kommit för de andra i klassen och då får man ju även se hur det går för de andra. Under denna uppvisning blir det väl endel feedback och förhoppningsvis så blir det så att vi kan utveckla den ännu med. Finns dock endel kvar att fila på även om mycket börjar fungera nu.

Skolan tar en del tid nu och då jag börjat träna ordentligt igen så blir det tyvärr inte så mycket tid över till de egna sidoprojekten. Dock så håller jag nu på att uppdatera söksidor .se så förhoppningsvis så kan jag presentera vad som hänt med den sidan om nån vecka eller så.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.