Vintern är här!

Nu så kan man verkligen säga att vintern är här. Det har varit kalt ganska länge nu och termometern har ofta krypit under – strecket. Dock så är det inte vinter förren snön faller och idag så faller det ordentligt! Enligt vissa källor från gårdagens träning skulle det bli så mycket så man kan åka skidor idag, synd att jag inte fått hit skidorna än. Så vi får hoppas det ligger kvar tills helgen i alla fall! En annan sak som måste göras nu är att skaffa vinterdäck till cykeln. Kan behövas om man ska cykla hela vintern.

Tycker du det är lite ruggit och gå ut i snöstormen kan jag tipsa er att se SVTs nya program ”ung och bortskämd”, rätt intressant och se hur borta vissa kan vara.

Om snöovädret i medierna: SVD, DN, HD och Corren

Dela med dig
Det här inlägget postades i Vinter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.