Många personer i rörelse

Tänkte reflektera lite över de senaste dagarna då jag befunnit mig på resande fot. Igår var jag som sagt i Stockholm på möte med en ny kund, då mötet gick fortare än beräknat hade jag lite tid över för att gå på stan. Och tänk vad många som hade tid över, var knappt man fick plats på gå gatan för det var så mycket folk. Idag var jag en vända till Tornby vid 13 tiden. Och även där var det mycket folk, förstår inte, är det så många som är lediga och arbetslösa eller är det så många som har fria arbetstider? Det är i alla fall mycket folk i rörelse när man tror det ska vara lugnt och alla på sitt jobb.

En annan sak som jag bara vill nämna, SL gillar stressande människor. Igår när jag skulle åka pendeltåget till Sundbyberg så betalade jag ock gick ner på perrongen som jag trodde det skulle vara på. På info tavlan stod det olika tåg men bara på de tåg som skulle gå inom 5 min stod det vilket spår de skulle gå från. tiden gick och jag stod och höll tummarna att jag var på rätt plats. När det var 3 min avfärd visade det sig att jag skulle på perrongen bredvid. Fick då jaga ner och skulle igenom en spärr, först viftade gubben att jag skulle ställa mig sist i kön, vilket skulle medför att jag skulle missa tåget. Jag tröck upp biljetten på rutan och knackade så släppte han in mig, och jag kom precis i tid till avfärd..

Så ett tips är att visa vilket spår det ska gå från lite tidigare för att göra folk lite mindre stressade..

Dela med dig
Det här inlägget postades i Reflektioner och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.