Att ha en blogg

Som ni märker har det inte blivit så mycket skrivande som förut när jag var som mest aktiv. Vad detta beror på vet jag faktiskt inte. Anledningen till att jag började blogga var för att bli bättre på att skriva. Det borde jag ha som mål även nu, så kanske borde börja skriva lite mer igen. Men vad ska man skriva om? Det som händer just nu är ganska likartat, springer lite orientering, går i skolan och gör lite uppgifter och sen så jobbar jag lite med företaget. Då saker och ting tar tid när det gäller programmering och företagande så blir det inte så mycket nytt så ofta. Helst vill jag uppdatera bloggen med något varje dag så kanske blir några andra reflektions inlägg, men då blir det väl sådana här inlägg som ingen orkar läsa, det gör ju dock inte så mycket då jag skriver för att bli bättre på att skriva.

Lite uppdateringar om läget just nu då:
Orientering
Sprang DM i helgen, gjorde ett bra lopp på medel-dm, men på stafett-dm fick jag kväljningar precis innan och påväg till ettan så tappade klungan direkt, så var inte lika kul. Nästa helg åker jag till Dalaporten och springer två lopp sen är det lugnt nån vecka och därefter 25manna. På träningsfronten tar jag det lite lugnare nu för att snart dra igång med tuff vinterträning.

Skolan
Läser tre ganska intressanta kurser nu. Där en av kurserna är ett projekt som jag gör tillsammans med Joakim, kommer bli en webbtjänst som jag hoppas vi kan lyckas få ut bra så den blir väl använd. Men då gäller det att vi lyckas med publiciteten. De andra kurserna är det endel labbar i och båda går bra framåt.

Företagande
Har som sagt gjort några nya mindre jobb och har även fört endel diskussioner med nya tänkbara kunder, ska bland annat till Stockholm nästa vecka och diskutera ett medelstort jobb som ska utföras i höst/vinter. Min företagssida har dock blivit lidande så den bör uppdateras med lite frächa saker och ska även bli bättre på nyhetsskrivandet där, så man ser att företaget lever. Så kanske blir att jag skriver någon notis även här på bloggen när jag gör uppdateringar där.

Oj, nu har det blivit ett långt inlägg med lite uppdateringar på hur vardagen ser ut, hur det blir med uppdateringar framöver får väl visa sig, men som sagt, tycker faktiskt det är ganska kul att skriva, tycker ju även om att ta lite bilder, så får se till att ta lite mer bilder som jag kan lägga in här för det gör bloggen lite roligare att gå in på, det tycker i alla fall jag.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.