Grottutflykt

Igår var jag, Anna och Henrik på en tur till en grotta strax bortanför Kolmårdens djurpark. Då vi inte hade någon ordentlig karta så var vi lite tveksamma om vi skulle hitta dit. Men det gick bättre än förväntan och ganska snabbt så hittade vi grottorna. Grottan var ganska smal och vi kom väl in ca 20meter, för att fortsätta behövde man klätterutrustning och hjälm. Då man skulle kunna komma ut någon annanstans gick vi och letade efter andra ingången, vi började dock leta åt fel håll men efter ett tag hittade vi ingången. Den var dock betydligt mindre än den första. Det var även väldigt smalt så man fick åla sig fram.

Vi avslutade turen med en liten vandring på en led efter havet och åt matsäck på en klippa i solskenet.

Anna och jag i grottan.

Anna och jag i grottan.

Jag krälar in i den smala delen av grottan.

Jag krälar in i den smala delen av grottan.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Äventyr och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.