Cykelvänlig stad

Har nu cyklat endel genom och runt Linköping och kan konstatera att det är en väldigt cykelvänlig stad. Det finns mängder med cykelvägar och de är ofta anpassade så att man inte behöver korsa allt för många vägar. En hel del grönområden stöter jag även på och det känns inte all som man är i en riktigt stor stad. Det jag cyklat är runt linköping ca 27km och sedan fram och tillbaka till träningen som är på andra sidan stan ca 8km dit fast det varierar vilken väg man tar men runt 22min får man räkna med att det tar, men det är alldeles lagom uppvärmning.

Så är du i Linköping rekommenderar jag dig att ta cykeln !

Se några turer i Mapandcoach: Cykeltur i Linköping, Till träningen genom vallaskogen och En tur genom stan

Dela med dig
Det här inlägget postades i Äventyr och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.