Vilket sommarväder!

Nu har väl sommaren äntligen kommit efter en lång och härlig vinter. Har varit varmt och skönt i flera dagar nu om än lite dålig luft några dagar. Träden har i alla fall slagit ut och gräset är grönt och skönt :) Tänkte ut och ta en lite längre cykeltur nu så vi får se vart den tar vägen. Bilden är från min stora balkong och den andra bilden hittade jag i kameran, det är mitt och Annas senaste bakverk !

Hoppas ni också ser till att njuter av det härliga vädret, lika som jag gör.

Härligt med sommar.

Härligt med sommar.

Riktigt gott hemlagat bröd.

Riktigt gott hemlagat bröd.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sommaren och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilket sommarväder!

  1. Malin skriver:

    Det ser jättefint ut, och gott. Fast jag äter inte kolhydrater. Tar mig en bit nybakat bröd när andra köper lördagsgodis.

    Fin blogg

    Väl mött
    Malin

Kommentarer inaktiverade.