Mycket avklarat denna vecka

Sådär nu så är det bara en sak kvar, och det är projektet som ska in med en första rapport på måndag. Andra saker som har varit aktuella denna veckan var en stor inlämningsuppgift i Matematik kursen, den tog mycket tid men till slut fick jag till något som jag kunde lämna in. Sedan hade jag även en muntlig presentation på 5min igår som gick bra, även om jag var nervös innan. Har nu under kvällen arbetat med det sista på klubbtidningen På Spåret som nu känns klar och ska lämnas till tryckeriet i morgon.

Fortfarande mycket flytt-kartonger kvar.

Fortfarande mycket flytt-kartonger kvar.

Men som sagt den stora saken som är kvar nu är att fixa till det sista för att få projektet, vårat egna språk, att fungera som vi vill.

Det som blivit lidande är flytten, bor fortfarande i alla flytt-kartonger men hoppas på att få ordning allt i helgen. Har heller inte blivit jättemycket träning men var och sprang Vilses vårcup idag i rydsskogen vilket var riktigt roligt :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.