Nu har jag fått pris

Har nu hämtat ut mitt pris från post-it tävlingen. 10à100kr presentkort på swebuss och en exklusiv bläckpenna förpackad i fint rör :) Det blev dock inga post-it lappar denna gång, men kanske tur det då jag har kvar mer än hälften av de som jag vann för två år sedan. Målet med min idée, ekonomikocken.se är dock att den ska lanseras i vår/sommar och förhoppningsvis bli en sida som många vill besöka flera gånger om. Det är dock en hel del jobb för att få till den som den ska vara men du kan redan nu visa ditt intresse för sidan och anmäla dig för nyhetsbrevet via formuläret på hemsidan.

Ska under helgen planera hur jag ska använda mina presentkort, och jag tror de kommer väl till pass :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Idéer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu har jag fått pris

 1. Syster skriver:

  Grattis!!! Tjohooooo nu kan du ta Swebus och komma och hælsa på mig.
  Hoppas allt ær bra annars! Jag har bestæmt mig før att køpa en dell dator.

  http://www1.euro.dell.com/se/sv/hemanvandare/B%C3%A4rbara/inspiron-11z/pd.aspx?refid=inspiron-11z&s=dhs&cs=sedhs1&ref=lthp

  Se om du kan komma in på den sidan. Annars ær det ww.dell.se och datorn heter Inspiron 11z.
  Sæg gærna vad du tycker!? Men johan har en dell dator och ær vældigt nøjd med den.

  Kram kram

 2. Pingback: I Dalarna över påsk « Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.