Anna skicklig tekniker

Jag köpte för någon månad sedan an ny skrivare som jag är mycket nöjd med, men dess för innan så hade jag en lite mindre och betydligt billigare skrivare. Även den fungerade bra ett tag, dock så blev det problem med den och det stod att det var papperstrassel, tog bort papperet och så men den ville ändå inte fungera.. Har sedan i höstas låtit den stå och samlat damm och inte tänkt så mycket mer på det tills nu, då Anna nämligen visade stort intresse av att vilja meka med den. Gjorde en deal med henne att hon skulle få skrivaren om hon fixar den. Hör och häpnad, efter ungeför en halvtimmes pillande så sa hon väldigt glatt, nu fungerar den!

Är mycket imponerad av hennes mod att pilla och mycket roligt att hon lyckades få igång den. Så nu har hon en egen skrivare 😉

Anna lagar skrivaren.

Anna lagar skrivaren.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sevärt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.