OS är igång

Nu har OS varit igång några dagar och Sverige blir särade igår medaljen genom Charlotte Kalla som genomförde loppet riktigt bra. Det var sedan nära att även Hellener skulle ta medalj men tyvärr var han lite för trött för att lyckas med det. Ett guldhopp som dock inte fick medalj vad Helena Jonsson, ska hon lyckas ta revanch idag? Mycket vintersport är det nu alltså och jag som inte har TV får följa det på nätet, dt fungerar dock lika bra då de sänder alla live-sändningar på nätet + några till :)

Men man får ju inte fastna inne framför alla idrottande, utan får istället passa på att ut och köra själv i vårat härliga vintervärder som vi har här hemma!

Läs vad tidningarna skriver om OS: Kallas OS-guld, Hellner missa medalj, Nya skiddrottning och Damkronorna till semifinal

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sevärt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.