Sicket snöoväder

Eller ska man säga att det är oväder? Imorse vid halv 7 så var det oväder, då blåste det och snöade , var inte alls roligt att gå till bussen då. Det snöar fortfarande men blåsen tycker jag har avtagit, så nu tycker jag det är en helt okej vinterdag, även om många andra inte tycker det då det skapat kalabalik i trafiken, ”Snön stoppar flyg och undervisning”. Och det verkar inte avta utan ”Snöfallet fortsätter”. Så den här vintern kan man inte klaga på ha varit dålig, mycket snö, vilket det ska vara på vintrar.

Får ut och känna på snön om det går att bygga någon rolig snöfigur, var ju bara -1 i morse så det är ingen omöjlighet att det kan fungera.

Och ni, se detta inte som något dåligt, snö är härligt så se till att njut av vintern nu istället för att klaga över detta väder!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Vinter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.