Nyhetsfunktion på mickesweb.se

Mickeswebs företagslogga

Mickeswebs.se

Utvecklingen av företaget går framåt ordentligt, så jag kände att det nu var dags att lansera en nyhetsfunktionmickesweb.se. Nyheterna kommer i första hand att handla om saker som händer i företaget men även endel andra tips och idéer kan förekomma. Så alla företagsnyheter kommer alltså från och med nu i första hand skrivas på företagssidan även om det säkert kommer komma en hel del blogginlägg med liknande innehåll.

Eftersom nyheter ska vara lätta att sprida så har jag gjort delningsfunktioner för twitter och facebook även på nyheterna lika som guiderna. De ska även vara lätta att följa så RSS-flöde finns också. Och som alla andra funktioner som jag skapat finns det möjlighet att köpa dem även till era hemsidor, om ni har någon vill säga 😉

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.