programmerings helgen över

Jag som programmerar nya Alternativet.nu

Jag som programmerar nya Alternativet.nu

Då var jag igång med annat arbete igen efter en intensiv helg med runt 26 timmars kodande på nya alternativets sida. Blev dock inte så mycket C# med .net för min del då jag mestadels fixade med css och html för sidan. Men fick endel snabb genomgångar och har lärt mig en del ändå av denna helg. Vi bleck tyvärr inte klara så jag får sätta mig ner och göra en av funktionerna så att jag blir mer insatt i C# och .net miljön.

Vi fick ändå en del gjort så jag kan mycket väl tänka mig att göra något liknande igen, och det kanske behövs för att få klart alternativet sida?

Dela med dig
Det här inlägget postades i Alternativet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till programmerings helgen över

  1. morsan skriver:

    Snygg bild! Är det kanske dax för nytt ämne för omröstning?

  2. Mikael Andersson skriver:

    morsan<< kanske det, kan du komma på ett bra ämne bara?

  3. morsan skriver:

    Vinterns kyla o snö kanske???

Kommentarer inaktiverade.