Programmerings helg med Alternativet

Nu är jag framme där kodarträffen för att utveckla alternativet.nu ska genomföras. Vi är ett gäng på 4 personer som ska arbeta med sidan fredag till söndag och förhoppningsvis kommer det efter helgen finnas något som går att visa upp och kanske till och med lansera. Den nya sidan ska bygga på .NET något som är nytt för mig så det kommer få många nya erfarenheter denna helg så det ska bli riktigt roligt.

Blir det en lyckad helg kanske jag drar ihop fler sådana i framtiden även inom andra projekt :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Alternativet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Programmerings helg med Alternativet

  1. Pingback: Ny sida till Alternativet | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.