Tenta i c++

Har senaste veckan fokuserat på att få klart alla rapporter som skulle in med anknytning till projektet där vi gjorde ett spel i c++. Blev klara med alla i god tid, så nu får vi hoppas att de även tycker de är bra också. Sedan har det varit full fokus på äsa inför tentan som jag hade idag. Tentan var upplagd lika som förra med en teoridel och en praktisk del. Tyvärr har jag dragit på mig en förkylning och känner mig inte alls så bra nu. Tentan kändes dock bättre och jag blev faktiskt klar väldigt tidigt vilket dock inte är så vanligt då jag ofta brukar sitta kvar länge. Undra om det var tecken på att det gick bra eller dåligt?

Aja tentan är i alla fall inlämnad och det finns inge mer att göra nu utan får hoppas på det det gick bra. Nu är det dags för ett långt jullov :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tenta i c++

  1. morsan skriver:

    Se till och bli av med förkylningen innan du kommer till Dalarna!

Kommentarer inaktiverade.