Spel för hela slanten

Igår var det dags att visa upp våra spel under eftermiddagen. Jag och Han Lin gjorde några småjusteringar under morgonen för att få det ännu bättre :) När det sen val var dags för att testa alla spel var det fullt i IP salarna med både IP1or och IP2or och även några lärare. Var en hel del riktigt bra spel, men väldigt mycket rymdspel. Tror de flesta var klara eller någorlunda klara i alla fall förutom någon grupp som verkar ha haft det svårt.. Men ändå ganska imponerande vilken uppfinningsrikedom alla har och vad man kan åstadkomma på bara några veckors programmering.

Nu så blir det till att skriva rapporter och plugga inför tentan som är nästa fredag, sen så blir det ett långt och fint jullov :)

Han Lin visar upp vårat spel.

Han Lin visar upp vårat spel.

Super mario i liten annan variant.

Super mario i liten annan variant.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.