Adventskalender: Lucka 4

Mickeswebs företagslogga

Mickeswebs företagslogga. Skapad av Henrik

Mitt företags år är dock inte slut än men jag vill ändå minnas tillbaka på detta år. Företaget har utvecklats en hel del och tack vare bra genomförda jobb har jag fått nya kunder genom gamla kunder och på det sättet fått en lite större verksamhet än vad jag räknade med från början. Har även fått en logga av Henrik som jag tycker fungerar bra. Har även kunnat investerat i en bättre bärbardator, en bra skrivare och en digitalkamera. Det kommer även bli ett positivt resultat när jag senare i år kommer bokföra.

Så ser nu nöjt tillbaka på året som företagare och så får vi hoppas det även fortsätter så framöver.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.