Investerat i ny skrivare

Den nya skrivaren till företaget.

Den nya skrivaren till företaget.

Då företaget utökar sin omsättning passa jag på att investera i en förtidig julklapp åt företaget. Har nämligen investerat i en lite bättre skrivare för att kunna skriva ut den ökade mängd papper som ska skrivas ut. Höll på att installera den igår och då den ansluter trådlöst så blev jag av med lite sladdar, dock blev det ändå mer sladdar då jag kopplade in en router för att kunna ansluta till skrivaren via både den stationära datorn och den bärbara datorn. Utskrifterna fungerade jättebra. Den innehöll även en A3 scanner, så nu kommer det bli betydligt lättare att scanna stora saker.

Så från att ha haft ett litet negativt resultat första året så kommer jag nu omsätta betydligt mer och trots att jag gjort endel större investeringar i företaget blir det ändå ett positivt resultat vilket är riktigt roligt inför fortsättningen.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Investerat i ny skrivare

 1. morsan skriver:

  Den såg både snygg och stabil ut!!

 2. Mikael Andersson skriver:

  morsan << Japp, och den har fungerat fint hittills 😛 Även om jag inte testat allt innehåll än.

 3. Peter Carlberg skriver:

  Hej
  Trevlig skrivare. Men det var ju synd att du inte har en trådlös router/modem från din internetoperatör…

  Jag har det och kör två laptops + en skrivare på det trådlösa och vi kan båda skriva ut på skrivaren trådlöst… Det blir lite sladdar mindre.. skall nog skippa telefonen och skaffa telefonnummer på skype istället… Men jag måste fixa nytt headset till min dator för jag får inte till det jag har och windows 7. Har ett logitech usb headset och det funkar inte

 4. Mikael Andersson skriver:

  Peter<<Hej
  Alltså jag har en router och har kopplat ihop skrivare och mina datorer, dock så har jag ingen internetleverantör mer än mitt mobila bredband. Det fungerar bra och känner att den extra kostnaden för fast bredband inte behövs för tillfället.

Kommentarer inaktiverade.