Nya små uppdrag

Efter det jobb som jag gjorde åt en kund för någon vecka sedan så har jag fått flera småjobb som jag nu utfört den senaste tiden. Riktigt roligt att kunden blivit nöjd och velat fortsätta att anlita mig. Det är sådana här kunder som är bra, de som beställer en sak och när det är fakturerar och betalt vill ha flera jobb utförda så att jag kan fakturera ännu en gång.

Så företaget kommer få en lite högre omsättning och vinst än vad jag räknat med sen tidigare och det är riktigt roligt! Det är dock en bit kvar tills jag kan leva på det men några sådana här stamkunder till så har jag faktiskt en riktigt bra verksamhet igång. Förutom detta så är det väldigt nära en ny lansering av en del av mickesweb.se, som även den kan ge lite extra intäkter till företaget.

Så snart så blir det till att ändra om rubriken ”starta eget” till ”Egen företagare” :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya små uppdrag

  1. morsan skriver:

    Grattis! Lycka till! Kramar

Kommentarer inaktiverade.