Betat av mailen

Av någon konstig anledning har min mailkorg varit ett riktmärke på hur mycket saker jag har att göra. Jag märker nämligen upp allt och lägger till saker i utkast som ska göras, och när det är klart så arkiverar jag mailen. På det sättet får jag en bra överblick på vad som behövs göras. För ca en månad sedan var min inkorg full med saker som skulle göras och jag fick prioritera på olika sätt. Det har sedan dess minskat i lagom fart och idag betade jag av det sista så nu är det lugnt igen. Ett annat bevis på att det lugnat ner sig nu är att jag kommit igång med träningen igen och börjar bli allt mer sugen på att vara i bra form till nästa säsong!

Nu när inkorgen i stortsätt är tom blir det att leta nya uppdrag till Egna företaget men även utveckla de egna projekten som drivs sakta framåt i bakgrunden.

Behöver ni hjälp med uppdateringar av befintlig hemsida eller kanske en ny sida? Ingen plats att ha er hemsida på? Ingen fara jag kan hjälpa er med det så det är bara fylla på min mailkorg med information om vad ni behöver så kan vi säkert komma fram till en bra lösning för er. Har f-skatt, och lättast att komma i kontakt med mig är att spana in kontaktsidan på mickesweb.se.
Ha nu en fortsatt trevlig dag alla! Det ska i alla fall jag ha :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Betat av mailen

 1. Magnus skriver:

  nämen micke har du inte upptäkt att göra listan i gmailen?

 2. Oskar skriver:

  Exakt, ”aktiviteter” är det man använder ju!

 3. Oskar skriver:

  ”hittade” den funktionen i veckan. vet inte om jag vågar börja använda den. verkar beroendeframkallande..

 4. Henrik skriver:

  Oj vilken snygg logotyp du har, undra vem som har ritat den?

 5. Mikael Andersson skriver:

  Magnus< Jo men eftersom jag får de mesta in i inkorgen är det faktiskt enklare att göra som jag gör, använder dock listan lite granna också.

  Oskar< Njo men det är själva inkorgen som är mest aktivt.

  Marcus<Det är den nog inte, bra att ha men arkiveringsfunktionen är bättre 😛

  Henrik<Jo du har gjort den, tår tacka för det, hade för mig jag skrev ett inlägg om den och sa att du gjort den, men kan missta mig på det.

Kommentarer inaktiverade.