Uppringd av IQ medier

Blev idag uppringd av företaget IQ medier som är ett affiliatenätverk, som jag dock inte tagit upp i min guide ”Tjäna pengar”, och det var något som han kommenterade. Han hade alltså gått in på mickesweb, läst om det jag skrivit och sedan tyckt det var intressant och ringde då upp mig för att informera om att de finn och så hörde han även om jag hade några projekt igång nu som jag behövde hjälp med att hitta passande annonsörer. Tyvärr så har jag inga uppe förtillfället men sa att han gärna fick återkomma i vinter.

Har nu varit in på deras sida lite och det ser ganska lovande ut, dock några oklarigheter som jag mailat och hört om. Ska nu testa deras system innan jag skriver med dem i min guide, för att verkligen se vad de går för. Men tycker det är riktigt roligt att de hitta min sida och sedan även ringde upp mig bara för att informera!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.