Tagit bilder till ny sida

Har varit ute och tagit endel bilder som jag tänkt använda mig till ett av mina projekt som jag har under utveckling. Då det är en så vacker dag fick jag till några som verkligen kan komma till användning och användas på den slutliga sidan som kommer lanseras någon gång framöver. Jag testade även några olika inställningar på kameran och hittade en som var riktigt bra om jag ska ta bilder som ska passa som skrivbordsbakgrund.

Nu ska jag redigera bilderna lite och lägga på lite mer saker så de kan användas som logga till kommande sida.

Foto som kommer användas till kommande projekt.

Foto som kommer användas till kommande projekt.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tagit bilder till ny sida

  1. annika skriver:

    har du köpt en ny kamera nu? snygg bild iaf! 😀

Kommentarer inaktiverade.