Investerat i digitalkamera

Eftersom företaget går framåt och jag känt ett behov av bilder till mina sidor och kommande projekt och även kunna ha möjlighet att ta bilder åt kunden, så har jag nu investerat i en enklare digitalkamera. Valet föll på en lite mer tåligare kamera som är lätt att ta med sig. Funderade först på en systemkamera men eftersom jag vill kunna ha med den överrallt så kändes en digitalkamera mer rätt. Den tar ändå ”för bra” bilder för att lägga ut på nätet direkt, någon slags komprimering måste ske för att inte göra sidorna allt för tungladdade.

Så nu kommer jag kunna ta bilder, vilket jag saknat att kunna göra vid vissa tillfällen.

Anna ute och springer.

Anna ute och springer.


Riktigt fint, eller hur?

Riktigt fint, eller hur?

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Investerat i digitalkamera

  1. Ulrika skriver:

    Ååå va kul med en kamera. Nu får du ta en massa bilder. Hoppas allt ær bra med dig ( och Anna) och att det går bra i skolan och med jobbet. Stor Kram

  2. morsan skriver:

    va kul! Väntar på fina bilder.

Kommentarer inaktiverade.