Fel tillfälle för billig dollar

Väntar på min första utbetalalning för google adsense intäkterna och läser tyvärr ”Billig dollar kan pressa priser”, visst importerar man saker så är det ju bra men får man betalt via dollar så ger varje intjänad dollar mindre kronor till kassan. Nu så blir det ju inte så stor skillnad för mig men det hade faktiskt varit roligare om dollaren stigit istället. Men men det går upp och ner och som det ser ut på kommande projekt kommer jag använda mig av en blandning av google adsense annonser och annonser från svenska affilitenätverk.

Får se till att jobba vidare nu så att jag kan utnyttja den låga dollarkursen, har några idéer på hur jag kan göra det.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fel tillfälle för billig dollar

 1. MFC skriver:

  Dollarn kommer troligen inte att vara högre än vad den är just nu. Faktum är att Federal Reserve utför konstgjord andning på den amerikanska dollarn. Vill inte spamma din blogg med pessimistiska domedagsprofetior men låt oss stanna vid att vill du ha ut mest pengar för annonserna så är det nu för dollarn kommer kollapsa.

 2. MFC skriver:

  Glömde tipsa om en affiliator jag använder, nämligen http://www.affiliator.se

  Har inte tjänat några stora summor där men ja det kanske funkar för dig :-)

 3. Mikael Andersson skriver:

  MFC>> Njo jag kommer ta ut det nu, om det blir så att dollaren kollapsar som du säger så har jag andra svenska alternativ som jag jobbar med nu :)

  tack för tipset men jag är redan medlem där samt på andra svenska sidor.

Kommentarer inaktiverade.