Mässan på Kalasmottagningen

Mässan på Kalasmottagningen

Mässan på Kalasmottagningen

Är nu hemma från att ha vandrat runt på mässan i cloetta center i några timmar. Det är LIU som arrangerar kalasmottagningen varje år och den börjar alltid med en mässa för att sedan ha konsert och disco, då jag var lite trött och har mycket att göra så valde jag att bara gå på mässan för att sedan ta pendeltåget hem.

Hittade dock mycket roligt på mässan och fick med mig tex, ett yatzy spel, en frisbee, två block och så får vi inte missa morötterna och mycket annat i min fina tyg kalaspåse.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Mässan på Kalasmottagningen

 1. morsan skriver:

  Synd att du var trött, kanske någon bra konsert???

 2. Mikael Andersson skriver:

  morsan>>Kanske kanske inte..

 3. Malin skriver:

  Mässor är kul, man kommer alltid hem med något från dem :) oftast pennor och godis, men låter som att denna ver mer givande!
  Hur går det annars med skolan och jobb?

 4. stefan skriver:

  Förra året jag var där tyckte jag det var så tråkigt att jag typ vände i dörren. Eller ja, var väl där några timmar men det var inget för mig. Inget bra band var det heller.

 5. Mikael Andersson skriver:

  stefan>> aha vad syndm, dock tycker jag det alltid är fint att diskutera lite med olika folk och sedan få lite saker är ju alltid kul :)

  malin>> Njo lite mer givande i saker men så mycket annat var det int… eller njo blev ju medlem i Lithe vilse igen, och så är man ju med i några tävlingar också 😛
  Jodå skolan flyter på framåt och jobb i egna firman har jag gått om för tillfället.

Kommentarer inaktiverade.