Två säljare, samma företag

Det ringde nyss en säljare som skojade lite lätt på grov göteborska, då jag är på universitetet hade jag inte så mycket tid till att prata men vad jag fick fram så var han från samma företag som en annan säljare som ringde igår var. Bra koll de har när de ringer upp företag som tackat nej redan dagen efteråt. Dock kanske det är en smart teknik då jag som företagare haft tid att tänka igenom det hela och kanske ångrat mig. Men så var inte fallet, känns inte som jag behöver tvättmedel även om jag får det 30% billigare än i butiken 😛

Nästan så jag förvänta mig ett samtal även imorgon av ännu en ny säljare från detta företag.

Jag undrar lite vad de ha för uppgifter om mitt företag. De kan ju knappast ha omsättning eller veta om vart mitt kontor är eller vad inriktningen på företaget är, i så fall skulle de ganska snabbt förstå att jag inte är en kund för dem. Men då det blir allt färre företag så har det väl tid att ringa till alla, till och med kanske två gånger 😉 Eller inte, så få förtag finns det inte enligt ekonomifakta.se finns det över 900.000 företag i Sverige, det blir många samtal det!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.