Kontrakt med ny kund

Har nu träffat en ny kund och skrivit på kontraktet som gäller ett år. Det jag ska göra är text och bild uppdateringar av redan befintlig sida samt lägga till enstaka funktioner. Har även möjlighet att utöka detta med en till sak som jag troligtvis kommer göra i vinter. Under mötet med kunden fick jag en hel del material men även kom flera intressanta saker upp som kan vara till fördel för mitt företagande, så det ska bli roligt och se hur det utvecklar sig.

Så även om det nu blir mycket studier fortsätter mitt företag att växa till sig och snart kan jag kalla mig för en riktig egen företagare.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kontrakt med ny kund

  1. morsan skriver:

    Bra jobbat! Kul! Lycka till! Kram

  2. Ullis skriver:

    Va kul Grattis!!! Hoppas att det går kanon bra och att du hinner med allt. Kram

Kommentarer inaktiverade.