Godkänt på första delen

Redan efter 1½ vecka så har jag nu 2 godkända högskole poäng på första delen av kursen TDP001 som jag för tillfället läser. Kursen har hittills innehållit 5st prova-på-labbar, och en installationslabb för att installera windows och ubuntu samt ett utbildningsmaterial som kallas stone där man går igenom mängder med saker och gör diagnoser för att lära sig mer om LIU och deras system. Vi har även haft två mycket intressanta seminarier där vi löst olika problem i grupp. Andra halvan av kursen kommer att vara ett grupparbete.

Imorgon börjar jag min andra kurs och på fredag drar den tredje igång, dessa kurser kommer jag sedan läsa fram tills tentaperioden i oktober.

Kurserna som startar nu kommer handla om programmeringsspråket Python och vad jag har förstått så kommer båda kurserna flyta ihop då en del är ett projektarbete och den andra delen är mer för att lära sig själva språket. Har aldrig jobbat med detta programmeringsspråk så ska bli roligt att få lära mig lite nytt :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Godkänt på första delen

  1. morsan skriver:

    du verkar trivas! Kul men jag förstår inget av allt datasnack!

  2. Mikael Andersson skriver:

    morsan>>Jodå det gör jag. Förtår att du kanske inte förstår 😛

Kommentarer inaktiverade.