Veckans lunchtips

Dagens lunchtips är tonfisk med wokgönsaker och ris.

Veckans maträtt, v30

Veckans maträtt, v30

Ingredienser som behövs

  • Ris
  • 1pkt Tonfisk
  • Creme fraiche
    alt. turkisk yoghurt
  • Wokgönsaker
  • Spenat
  • Grönsaksbuljong
  • Svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Salt

Tillagning

  • Börja med att sätta på riset.
  • Ha sedan i spenaten och wokgrönsakerna i en stekpanna och stek till de har tinat, ha där efter i tonfisken.
  • När det stekt ett tag och fått en fin färg så tillsätter du creme fraichen och rör ner grönsaksbuljongen.
  • Krydda sedan efter tycker och smak med salt, vit- och svartpeppar.
  • Kan sedan serveras när riset kokat klart.
  • Serverades tillsammans med mormors hemlagade saft.

Klart för servering efter ca 20min tillagning. Kostnaden för en portion är ca 13kr.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Veckans lunchtips och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.