Vilket vackert väder

Sommarbild i parken

Sommarbild i parken

Efter en längre tids regnande som orsakat diverse mindre roliga saker som tex översvämningar (”Damm riskerar att brista – dal översvämmas”) så är solen tillbaka. Sådana här dagar ångrar man att man beslutat sig för att se till att få mycket jobb gjort. Men det kommer flera soliga dagar och man kan inte njuta alla för då skulle det inte bli mycket gjort. Har dock inte bara suttit inne och arbetat utan var ute och sprang i förmiddags, vilket var riktigt fint. Annars har tiden gått till att tvätta och jobba vidare med företagshemsidan, och det mesta har gått så som jag hoppas på idag.

Jag hoppas detta väder nu stannar över Eksjö nästa vecka då det blir mycket tid utomhus. Men tyvärr ser det inte så ut på långtidsprognosen.

Mer om vädret: ”Mest sol på Gotland” (SVD), ”Allt stadigare högtryck för gratis vädersajter” (DN) och ”Minskad översvämningsrisk i Säter” (SVD)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sommaren och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.