Några dagar Dalarna

Första stoppet i Dalarna blev hemma hos mormor och morfar i Hedemora där vi fick god mat, tyvärr blev vi så mätta så att vi fick skippa glassen på lappen, får se till att ta den på hemvägen istället. Resan fortsatte sedan vidare norröver med ett depåstopp i Falun för att sedan fortsätta upp till Leksand, eller rättare sagt Risholn där pappa bor. Jag och Anna tillbringade sedan torsdagen där. En hel del kort spelande med småbrorsorna blev det. Även lite träning hanns med i de fina skogarna i närheten. Vi lärde även Robin att baka kladdkaka så nu får vi se om det kommer bli lika populärt där som i Norrköping :)

Efter lite fika på fredagen fortsatte nu resan mot Falun igen för midsommarlunch med mamma.

Där efter letade vi reda på ett ställe så Anna kunde se hur riktig midsommar ska firas. Vi försökte först uppe på Lilltorpet men där blev vi inte kvar så länge utan vi beslöt oss för att se majstångsresningen i Svärdsjö istället. Där kunde vi beskåda en hel del dräktklädda masar och kullor som reste den ståtliga midsommarstången. Därefter blev det dans tills benen ramlade ihop.

Står och begrundar de svåra golfbanorna.

Står och begrundar de svåra golfbanorna.
Foto: Gunilla Andersson

Idag blev det sovmorgon vilket var skönt då det kommer vara slut på det framöver, i Idre kommer vi nog få gå upp med tuppen :)

Har hunnit med en match på äventyrsgolfbanan på Lugnet. En hård kamp blev det som jag till slut kunde gå ut segrande ifrån. Anna började lite nervöst och maskade men kom otroligt starkt på slutet, till skillnad från mamma som gick ut hårt och tappade på slutet.

Nu har vi fikat gott och laddar för ett lugnt träningspass innan det blir livat när Linn kommer på besök.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sommaren och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.