Idéer skapar nya idéer

Jag har haft funderingar på att skapa en sak som jag tänkte använda själv, dock har det inte funnits tid till att göra det än. Nu kom dock Anna med samma Idé efter att hon sett en annan sak som jag gjort. Hennes idé gjorde dock att jag tänker ett steg längre och kommer göra något större av det hela. Jag kommer helt enkel att dela med mig av det i form av en ny hemsida. Dock så har jag andra saker som ligger före i programmet så det kommer dröja några veckor innan jag slutför denna sida. Jag började dock lite smått med det påvägen hem från Halland, planerna nu är att färdigställa den under Idreveckan.

Detta är en idé som jag kan börja i liten skala och sedan växa, att ta fram första versionen kommer inte ta många timmar.

Detta är inte första gången som en ny idé har kommit fram under tiden man jobbat med eller funderat över någon gammal idé som man har. Tyvärr finns inte tiden till att förverkliga alla på en gång så det gäller välja ut de bästa, dock är inte det alltid så lätt då man tycker att de flesta ideér är riktigt bra.

Det roliga med denna idé är att Anna nu är involverad i den, så den kanske blir extra bra bara för det :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Idéer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Idéer skapar nya idéer

  1. NickeNyfikenAnna skriver:

    Vad är själva ideen då?

  2. Mikael Andersson skriver:

    NickeNyfikenAnna>>Jag har jobbat lite på den och kommer avsluta den under idre-lägret, så du får vänta tills dess 😉

Kommentarer inaktiverade.