Bra TV program

Då jag inte har tillgång till någon TV här så följer jag inga serier eller andra program, men eftersom SVT lägger upp alla inslag på nätet finns det möjlighet att se vissa saker ändå. Ett program som jag såg på förut var Dragons’ Den och nu har SVT gjort en svensk version av programmet som nu sänds varje torsdag, Draknästet, ett program där uppfinnare och entreprenörer visar upp sig och försöker få investerare att investera i deras produkt. Riktigt intressant att se vad det finns för spännande produkter som är påväg in på marknaden, dock kan drakarna vara lite väl hårda ibland.

Jag rekommenderar er att se första avsnittet om ni inte redan gjort det, se fösta delen av draknästet på SVTplay. Vad tror ni, kommer någon av produkterna bli riktigt stora?

Se ett exempel från Dragons’ Den

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sevärt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.