Nya uppdateringar i budgetmallen

Har gjort endel ändringar i min budgetmall som jag skapade i slutet av förra året. Det jag arbetare med är excel och dessa funktioner. Har nu lagt till lite utförligare utfall. Förut har jag bara haft utförlig budget och sedan skrivit i totala utfallet. Nu skriver jag även i lite mer detaljer i utfallet så att jag ser exakt vart allt går. Några specialfunktioner i just min budgetmall är att i stort sätt alla siffror ändrar färg efter hur de är, alltså om jag har använt mer pengar än vad jag budgeterat så blir det rött och använder jag mindre blir det grönt. Mera saker den gör är att varje gång jag skriver i ett utfall så räknar den om kapitalet och använder utfallets siffror istället för budgeten. Summan av intäkter och kostnader ändrar sig också i en färgskala utifrån hur mycket det är ifrån noll.

Är faktiskt väldigt nöjd med min budget och funderar nu på att utveckla en webbfunktion som liknar denna budgetmall som jag gjort i excel.

Är du intresserad av att få mer koll på dina pengar så är det bara höra av dig så kan du få köpa en specialanpassad ekonomi mall av mig. Verkar webbtjänst som jag nämnde ovan intressant tycker jag du ska kontakta mig och visa ditt intresse. Ju större intresse desto större chans att jag utvecklar en sådan tjänst.

Tyvärr är det nog få som ser nyttan i att ha sådan bra koll på pengarna. Men jag kan rekommendera alla att se till att ha koll på vart pengarna tar vägen.

Annons
Dela med dig
Det här inlägget postades i Ekonomi och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nya uppdateringar i budgetmallen

  1. Malin skriver:

    Låter som en smart grej som många skulle behöva! Finns läskigt många som inte har någon koll alls på sin ekonomi och som månad efter månad gör av med mer än sina tillgångar.

  2. Mikael Andersson skriver:

    Malin>> Jo och riktiga skräckexempel har man ju sett på ”lyxsfällan” men man har ju även hört bland alla studenter..

  3. Malin skriver:

    Jo precis, finns många som tvingas låna av föräldrar m.fl för att klara sig. Måste bli väldigt jobbigt att alltid vara pank och ligga back..

Kommentarer inaktiverade.