Mickesweb.se på väg att skapas

Efter en lyckad lansering av min orienteringssida som jag lyckades koda ihop på 3 intensiva dagar så har jag nu börjat med mickesweb.se. Denna sida kommer vara min företagssida med allt vad jag kan erbjuda. Då den kommer innehålla betydligt mer än vad orienteringssidan innehåller just nu så räknar jag med att den kommer ta lite längre tid att utveckla. Dock så tänkte jag jobba lika effektivt med den för att kunna lansera den så snart som möjligt. Lanseringen planerar jag till onsdagen den 1 april. Vill ni bli beta testare och hjälpa mig att ta fram en bra sida är det bara höra av er så ger jag er en adress.

Företaget som jag registrerade i höstas har legat lite lågt än så länge eftersom jag helst vill få ett jobb och har inte kunnat fokusera på att starta upp verksamheten. Då jobben går trögt ändrar jag nu strategi och fokuserar på att få igång företaget.

Jag söker dock fortfarande jobb men oroar mig inte lika mycket som förut eftersom det inte finns någon anledning att oroa sig. Det ända som händer när man oroar sig är att man inte kan jobba effektivt med andra saker men nu vänder jag på det hela och ser till att jobba effektivt med företagandet.

Ni som inte har koll på vad mitt företag är så kan jag förklara lite kort: Jag som företagare kan hjälpa dig med att synas på nätet, jag fixar er hemsida, erbjuder plats på webbhotell och hjälper till med registrering av domän. Företaget kommer även driva ett antal egna hemsidor med speciellt innehåll där ni även kan få annonsera ut erat företag.

Så nu är det i alla fall på gång!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mickesweb.se på väg att skapas

  1. Peter Carlberg skriver:

    Betatestare låter trevligt, jag är på, var betatestare till http://www.alltomxp.se innan jul.

Kommentarer inaktiverade.