Mediahysteri kring prinsessan

Det är ganska otroligt vilket stort intresse det kan vara för att två personer ska gifta sig. Jag syftar självklart på kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop. Då alla tidningar är fyllda med artiklar om detta tex ”Just nu: Victoria och Daniel om förlovningen”, ”Kronprinsessan och Daniel Westling förlovade”, ”Det sa inte klick”, ”Tack, Vickan!” och ”Presskonferens med de nyförlovade” även endel bloggar ”Årets obligatoriska förlovningsrykte” och ”Slutet på svensk monarki”. Ändå är det mer än ett år kvar innan bröllopet kanske kommer vara :)

Då jag hade i bakhuvudet att detta inte var något nytt sökte jag lite granna och hittade en artikel från 22 september 2005, ”Kronprinsessan Victoria och Daniel gifter sig”, även en artikel från 2007 ”Kronprinsessan gifter sig nästa sommar”.

Det är ganska roligt att det har spekulerats om deras bröllop i så många år utan att det blivit av. Är kungafamiljen verkligen så stora? Kanske dock är det inget jag märker av mer än att tidningarna verkligen vill att Victoria och Daniel gifter sig. Skulle vara fint om jag skulle kunna skapa ett lika stort mediahysteri som handlar om någon orienteringshändelse eller liknade. Får prova det någon gång :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mediahysteri kring prinsessan

 1. karro skriver:

  snacka om att det kommer bli ett stort bröllöp! hah:D

 2. Peter Carlberg skriver:

  Hej

  Jag länkar till dig men varför står jag inte med bland dom som länkar till dig till höger

 3. Mikael Andersson skriver:

  karro>> Jo det kommer det nog bli, om det blir något.

  Peter>> Du måste pinga Twingly, sedan måste det nog vara datum på när länkningen skedde eftersom den visar de i den ordningen. Hoppas du får det att fungera.

 4. Pingback: Mikael Andersson » Blogg Arkiv » Tidningsartikeln i Corren

Kommentarer inaktiverade.