Målen är uppsatta

Nu har jag tagit mig i kragen och satt upp kortsiktiga mål. De långsiktiga målen för detta år satte jag redan upp under nyår. De kortsiktiga sträcker sig denna månad ut och innehåller vad jag ska se till att göra klart och avsluta innan månaden är slut. Detta för att jag ska kunna hålla humöret uppe och jobba så effektivt som möjligt.

Jobbar jag nu mot dessa mål och lyckas med dem kommer nästa månad gå betydligt lättare och nya mål kan sättas upp.

Även om mycket är mörkt runt omkring en så finns det även en hel del som är ljust och det är mot det ljusa man ska vända sin blick mot och sträva efter att ta del av. Just nu känns det som man är någon stans mitt emellan och att mörkret dragit i en den sista tiden men nu med hjälp av mina mål ska jag bekämpa mörkret och möta den ljusa tiden!

Oj nu har det blivit en hel del svammel. Kan sammanfatta det hela i alla fall att månaden är spikad.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.