Gratisbio fungerar verkligen

Jag tipsade för några månader sedan om att man kunde få Gratis biobiljetter! Genom olika erbjudande få poäng. Har dock inte varit så flitig i att samla poäng då de flesta erbjudanden kostar endel. Men så här om veckan fick jag ett mail om ett erbjudande som var helt kostnadsfritt för mig och jag skulle få en biocheck direkt. Då gratis är gott så följde jag några enkla steg i deras erbjudande och började vänta.

Idag fick jag biochecken med posten. Valfri film kan jag byta den mot och den räcker ett år framåt i tiden.

Så jag vill än en gång tipsa er om att få Gratis biobiljetter! Bli medlem och spana in om något erbjudande passar er. Ni behöver alltså inte vara jätteaktiva för att få en biobiljett utan det gäller att slå till på rätt erbjudande.

Tips: Vill du ha gratis biobiljetter?, Budson – Underhållande Auktioner och Massor av bra erbjudanden

Läs även: Arbetsgivare kollar jobbsökande på nätet och Reklamblogg stäms av annonsör

Dela med dig
Det här inlägget postades i Tips och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Gratisbio fungerar verkligen

  1. anjelina skriver:

    håller med dig, har inte samlat poäng på ett tag nu, men när jag gjorde det så kom biochecken på utlovad tid och poängsamlingen var det inga problem med heller:)

  2. Johan skriver:

    Bio är mysigt :)
    Sv>> Mötte Adam Reger, Cristian Larsson (KKOK) å några random-Linné 😛
    De bästa var på skidläger, så dom va inte med 😛

Kommentarer inaktiverade.